Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τράβηξε βίντεο τους γονείς του να κάνουν σεξ και το κυκλοφόρησε παντού!


Αυτό που συνέβη στο ζευγάρι από την Ζιμπάμπουε είναι πραγματικά ασυνήθιστο. Έγιναν βούκινο σε όλη την πόλη τους από τον ίδιο τους τον γιο. 



Ο έφηβος γιος τους σκαρφάλωσε σε ένα παράθυρο της κρεβατοκάμαρας των γονιών του και χωρίς να τον αντιληφθούν τους τράβηξε βίντεο με το κινητό του την ώρα που έκαναν σεξ. Ο 15χρονος περήφανος για το κατόρθωμά του όχι μόνο έδειξε το ερωτικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους γονείς του σε όλο το σχολείο του, αλλά δεν δίστασε να το μοιραστεί μαζί τους μέσω bluetooth με αποτέλεσμα το βίντεο με τους ανυποψίαστους γονείς του εφήβου να έχει κάνει μέσα σε λίγες μέρες τον γύρο όλης της πόλης τους.

Φυσικά κάποια στιγμή το έμαθαν αφού η ιστορία έφτασε ως και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και πραγματικά έπεσαν από τα σύννεφα για την δράση του γιου τους. Σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμωρία που έπεσε στον έφηβο αλλά σίγουρα θα ήταν αυστηρή. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι μια ολόκληρη πόλη απόλαυσε τις πλέον ιδιωτικές στιγμές των γονιών του 15χρονου. 
to-kounavi.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...