Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκλονιστική ιστορία: 3 αδελφές γέννησαν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο!

Η Mairéad, η Joeline και η Bernie είναι τρεις αδελφές από την Ιρλανδία έκαναν κάτι που μόνο στις ταινίες μπορεί να συμβεί. Γέννησαν και οι τρεις την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο.

Η ιστορία τους θυμίζει σκηνές που βλέπουμε μόνο σε Αμερικανικές κομεντί. Ο Ιρλανδικός τύπος ασχολείται μαζί τους και λέει αυτό που κατάφεραν «απίστευτο και σπάνιο».
Τι κατάφεραν; Οι τρεις αδελφές, Mairéad, Joeline and Bernie, γέννησαν την ίδια ημέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και με λίγες μόνο ώρες διαφορά. Μάλιστα, οι δυο από τις αδελφές είχαν την ίδια νοσοκόμα.
Το νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Mayo στο Castlebar έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν είδε μια οικογένεια να έχει πιάσει την ίδια ημέρα τη μισή μαιευτική πτέρυγα. Ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί.
Η συγκλονιστική ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί. Η τέταρτη αδελφή τους γέννησε μερικές ημέρες αργότερα.
 Να τους ζήσει ο Thomás Óg, η Sorcha και ο Phelim…

ΠΗΓΗ :http://www.deite-to.com
«Ό,τι έχει αρχή δεν μπορεί να μην έχει και τέλος» λέει ο θυμόσοφος λαός, μόνο που ο συλλογισμός τρομάζει αν αποδειχθεί αληθής στην περίπτωση μιας σχέσης ή ενός γάμου. Πράγματι η φθορά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών παρατηρείται συνήθως μετά τα πρώτα χρόνια της σχέσης.
Όταν παρέλθει η περίοδος του «ενθουσιασμού» όμως, η καθημερινή προσπάθεια για την διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, είναι επιβεβλημένη για τα ζευγάρια.
Μάλιστα, το θέμα θεωρείται τόσο ταμπού που είναι σύνηθες φαινόμενο σε ανάλογες συζητήσεις άνδρες και γυναίκες να ψεύδονται υπερφουσκώνοντας τον αριθμό των συνουσιών με στόχο να αποδείξουν πως η σχέση ή ο γάμος τους δεν περνάει καμία απολύτως κρίση.
- See more at: http://arouraios.gr/2015/09/poses-fores-ton-mina-kanoun-sex-ta-eutuchismena-zeugaria/#sthash.7IZs9Kbh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...