Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Χίλια κομμάτια έγιναν ιστιοφόρα στην Κέρκυρα από το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το νησί....

Χίλια κομμάτια έγιναν τρία ιστιοφόρα που προσάραξαν στον όλμο της Γαρίτσας στην Κέρκυρα από το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το νησί.
Μανιασμένα κύματα που παρέσυραν τα ιστιοφόρα στα βράχια του όλμου κάνοντας τα κομμάτια, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και μία θαλαμηγός .

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμένος Κέρκυρας Ι. Ρεντζεπέρης από τη θαλαμηγό σημειώθηκε και εκροή πετρελαίου που περισυλλέχθηκε με πλωτό φράγμα, ενώ δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης των ιστιοφόρων και της θαλαμηγού.

Την ίδια ώρα, από την κακοκαιρία και τους έντονους ανέμους που φυσούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξεριζώθηκαν δέντρα στη Β. Κέρκυρα, που έκλεισαν οδικά δίκτυα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι υπό έλεγχο, ενώ προβλήματα στο οδικό δίκτυο από πεσμένα κλαδιά και ξεριζωμένα δέντρα σημειώθηκαν και στην πόλη της Κέρκυρας, στις περιοχές Μπενίτσες και Βρυώνη», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.
ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...